coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Individuele Coaching

Biedt de mogelijkheid om met al je levensvragen, emoties, verwachtingen én problemen of uitdagingen bij mij terecht te kunnen voor een persoonlijk traject op maat.

 

Naast praten, feedback en lichaamsgerichte oefeningen voor rust en inzichten, halen we samen méér uit jou EN het beste uit je situatie naar boven! Hierbij combineer ik ratio en hart met emoties en je zelfhelende vermogen voor de totale mens: emotioneel, fysiek, psychisch, energetisch/spiritueel.

 

Tijdens de gesprekken spiegel en confronteer ik waar nodig is om inzicht te verkrijgen. Ik stel vragen aan je die je meestal niet aan jezelf stelt. Dit geeft inzicht in je gedrag en patronen.

 

Individuele coaching is belangrijk zeker na een opgelopen trauma om meteen te kunnen kijken wat er gebeurd is en hoe je dit kunt verwerken. Hiervoor kan ik EMDR inzetten. Dit voorkomt angsten, stress, ziekteverzuim en burn-out gerelateerde klachten dus is beter voor je gezondheid.

 

Wat levert individuele coaching op?

  • een stap op weg om jezelf te ontwikkelen naar bewust leven vol zelfvertrouwen
  • zicht krijgen op je eigen functioneren
  • kijken waarom sommigen gevoelens en omstandigheden zich in je leven blijven herhalen
  • verbetering of vernieuwing op het gebied van werk, studie of persoonlijke kwesties

Dit door te leren luisteren naar jezelf en hierop te reageren, waardoor er een andere manier van leven ontstaat: Bewuster dus gezonder!

 

Bij het intakegesprek bespreken we samen je vraagstelling en doel.

Het traject daar naar toe bepalen we samen. Ik wil niemand langer dan nodig in de praktijk houden en indien ik constateer dat je een verwijzing nodig hebt, zal ik je dit melden bij het intakegesprek.

Bij lichamelijke klachten adviseer ik je om je huisarts te raadplegen en mijn sessies vervangen géén reguliere zorg. Wél zijn ze een zeer gezonde aanvulling.

 

Meest gestelde vragen waar mensen mee naar de praktijk komen.

  

Spreekt mijn manier van begeleiden je aan? Ga je er voor? Of heb je nog vragen? Wil je een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten?

Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen: 06 10059297 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier en ik neem
snel contact met je op.

 

Ik werk vanuit Arnhem, Apeldoorn. 

Op verzoek van je werkgever kunnen we eventueel ook op de werklocatie met elkaar in gesprek gaan, mits dit veilig voor je is! Dat mag jij bepalen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irma van Zandbergen
Ik heb veel geleerd van Henriëtte met al haar ervaringen met hsp en intuïtie. Ze geeft voldoende en goede voorbeelden en aanwijzingen hoe je je int...
donderdag 10 december 2015

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo