Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Bewust alleen willen zijn

Wil jij bewust alleen zijn met deze dagen? 


Ja, ook die mogelijkheid is er.

Er zijn ook in mijn kring, mensen die het heerlijk vinden om alleen kerst of oud en nieuw door te brengen.
Het niets hoeven, het heerlijk onderuit op de bank liggen met pyjama en sloffen aan. Met een glaasje erbij (of niet) lekker hapje erbij (of niet) filmpie kijken, lezen of wat dan ook.

Als je het altijd druk hebt met veel mensen om je heen, dan kan dit heerlijk zijn. Dan kun je genieten van even niets hoeven, even geen boodschappen, geen verplichtingen, geen stress, geen drukte, geen gedoe, even helemaal nietsssss. 


Op de bank onderuitgezakt of liggend en dan wachten tot het 12.00 uur is. Dat kan en vooral dat mag. Als het een keuze is uit vrijheid!

 

Feestdagen zijn dagen voor mij dat het belangrijk is, dat ieder doet waar hij/zij zin in heeft. Zonder verplichtingen, zonder opzitten bij (schoon)familie, zonder kromme tenen of ruzie zelfs. Gun ieder hun eigen kerst en oud en nieuw.

 

Voor mij geldt: doe dát waar jij zelf blij van wordt met de feestdagen en NIETS anders. Dat doe ik ook!

 

Ik wens jullie goede dagen zoals jij je die wenst.
Laat me gerust weten hoe jij kerst ervaart! Wat maakt het voor jou zoals het is? Feestelijk, een kwelling of eenzaam?


Laat het me gerust weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Marieke K.
Lieve Henriette, De Helende Reis heeft me mooie inzichten verschaft.Tijdens het laatste stuk fietsen had ik nog een inzicht dat ook wel aansl...
maandag 01 februari 2016