Nieuws, tips en informatie van De Levensbron

header-nieuwsbrief 02
  Nieuwsbrief De Levensbron  nr. 01          november 2013  
 
  Beste Bezoeker,

HOERA, de eerste nieuwsbrief is geboren! Wat is dat leuk om te doen! Gratis tips geven aan jou! Als je iemand weet die de nieuwsbrief ook wil ontvangen, stuur hem rustig door en vraag of ze zich willen aanmelden. Veel  leesplezier en een fijne warme maand gewenst, van binnen en van buiten!

 

HERFST:

clip image002De herfst vraagt om naar binnen te gaan. Naar de warmte van verwarming, kaarsjes en gezelligheid! Het vraagt ook om rust en innerlijke rust: wat speelt er in rust bij jou van binnen? Laat het me rustig weten en reageer hier gerust op, graag zelfs! 

Contact henriette@delevensbron.org

 

 


MULTI-TASKING:

multitasking-womanTwee dingen tegelijk doen LIJKT zo efficiënt. In werkelijkheid maakt het ons moe, slordig én ongelukkig! Dit is gebleken uit onderzoeken en uit gesprekken met mijn cliënten. Hoe zit dit bij jou? lees verder ...... 

 

TAROT:

tarot-card1Oproep voor mensen die mee willen doen aan een tarot-avond die ik geef op een dinsdagavond in januari 2014, waarbij t.v.-opnames gemaakt worden. Op deze avond kun je een concrete vraag stellen waar jij graag een antwoord op wilt hebben. 

Verdere informatie volgt bij je aanmelding.  Laat je me horen of jij hier interesse in hebt? Dank je wel.

Contact: henriette@delevensbron.org

 

 

 
--
  www.delevensbron.org | Contact message  
 
Powered by AcyMailing