December 2013 Nieuws, tips en informatie van De Levensbron

 
header-nieuwsbrief 02
  Nieuwsbrief De Levensbron  nr. 02          december 2013  
 
 

Beste Bezoeker,

In deze nieuwsbrief: Reacties op de vorige nieuwsbrief -Tips om de December-stress te voorkomen - Agenda en de spreuk van de maand.

Weet je iemand die deze nieuwsbrief ook wil ontvangen, stuur hem rustig door. Dank je wel.

Reacties:

Lieve lezers,

Mijn oproep om te laten weten wat de herfst voor jou betekende, heeft vele lieve ontroerende berichten opgeleverd. Dank je wel. 

grasZo ook vele mailtjes over het Multi-tasken. Ik zag sommigen van jullie al rollebollend door het huis gaan. De uitdrukking "rollebollend" stamt uit mijn tijd dat mijn kinderen klein waren. Vooral de jongste wilde 100x per dag van de "berg" in het gras achter ons huis rollen...je weet natuurlijk wat er gebeurt als er veel poezen en honden in de buurt zijn... Dus die 100x werden er veel minder per dag :);)

Dank jullie wel, het gaf me lach-rimpeltjes en ik dacht terug aan een goede, gezellige, fijne en leuke voorbije periode van mijn kinderen.

Geniet van die apen van jullie en zeker met sinterklaas en kerst voor de deur.

Sinterklaas:

zwarte pietSinterklaas en dé Zwarte Piet: HET begon al met de ophef over de "Zwarte" Piet ... wie kent 'm niet. Mijn idee is om Sinterklaas gewoon een kinderfeest te laten zijn en te laten blijven. Laat ze genieten van de spanning en de cadeaus. Levert de Zwarte Piet spanning op bij je kind: neem dan een witte! Veel plezier allemaal en het gaat zoals je weet niet over de grootte van de cadeaus.     

 

 

 

Stress-maand of feest maand ?

Prettige feestdagen ... dat is wat we zo vaak horen in december EN de wens van velen. Wat je óók veel hoort in december is, dat het een stress-maand is.

We moeten zoveel, er wordt zoveel van ons verwacht. Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat het werkelijk prettige feestdagen worden? kerst2013                                                

Door met aandacht naar elkaar te luisteren, wat wil iedereen in het gezin nu, wie ga je uitnodigen, waar ga je naar toe overleg, overleg en overleg.

Sta ook een momentje stil bij anderen die een dierbare missen. Ze kunnen zich in deze tijd extra eenzaam voelen. Wat kun jij voor ze betekenen binnen je eigen grenzen ?    

En ook ouder worden heeft zijn voordelen: je kunt gewoon een van de feestdagen vergeten!

Smiley

 

Tips om geen december-stress te krijgen
 .....................  
lees verder
Agenda:

Zaterdag 14 december kun je kennismaken met korte consulten door mij met het lezen van je horoscoop. Een horoscoop is niets anders dan een persoonlijkheidsanalyse en dit behoort zeker ook tot coaching én is boeiend en leerzaam. Waar? In de Steenstraat 25 bij Feel good winkel beBloom  op de dag van de Winterzoen. Welkom vanaf 13.00 uur!

 

Actie:

Oud en nieuw 2014 staat voor de deur.  Ben jij nieuwsgierig wat dit jaar voor jou zal brengen? Laat dan de jaarhoroscoop maken en het zal je vele inzichten en misschien leerpuntjes bieden.  Voor de hele maand januari geldt de prijs van 75,00 euro inclusief een uitleg van een half uur.

Heb je vragen of loop je tegen zaken aan waar je last van hebt, dan kan ik je daarbij begeleiden. Neem rustig contact op voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

 

Wil je begeleiding bij jouw vraag, dan kun je me mailen info@delevensbron.org of bellen 06-10059297

 

Ik wens jou en je dierbaren vanuit een warm hart een goede, sfeervolle, heerlijke en ontspannen maand toe.

 
--
  www.delevensbron.org | Contact message  
 
Powered by AcyMailing