De Levensbron Astrologie

Get Adobe Flash player

Astrologische consulten

Wat heeft jouw sterrenbeeld voor invloed op jouw leven en keuzes?

 

Astrologie is een mooie en vooral diepzinnige methode om jezelf én de wereld om je heen beter te leren kennen en beter te begrijpen. We praten over de blauwdruk van jouw leven. Er zijn psychologische stromingen (Carl Gustaf Jung) die in verband gebracht worden met astrologie.

 

De horoscoop geeft de stand aan van de zon, maan en planeten op jouw geboortedag.

Persoonlijk karakter, talenten en mogelijkheden zijn weerspiegelt in een horoscoop.

Aan de hand van je persoonlijke tekening worden je karakter, talenten en mogelijkheden weerspiegeld in een horoscoop.

 

Bij een baby gaat het er om wat je kindje aan kan, waar het van geniet, waar het niet tegen kan. Wat te druk voor de baby is. Ook wat betreft de inrichting van de kinderkamer: druk of rustig. Wat heeft je kindje nodig? Dat wordt duidelijk bij een unieke geboortehoroscoop.

Een baby - kinderhoroscoop gaat zeker niet over talenten, karakter, relaties en dergelijke.

 

Bij een volwassene gaat het om het ontdekken welke vermogens, talenten en kwaliteiten je bezit om succesvol te zijn. Ook waar je ontwikkelingspunten zijn. Hoe kun jij jezelf ontplooien?

 

Het ontdekken én productief maken van deze kwaliteiten kan door een horoscoop gestimuleerd worden.

  • Via de horoscoop is ook te volgen welke aspecten voor balans en/of disbalans in je leven zorgen.
  • Een horoscoop kan tevens uitstekend dienen als persoonlijkheidstest, als sterkte-zwakte analyse en je kunt er de richting mee bepalen voor studie of werk. Eveneens kun je inzicht krijgen in wat relaties in je leven kunnen betekenen. Tevens kan er ook zichtbaar gemaakt worden, welk levensgebied op dit moment geactiveerd wordt en dat kan duidelijkheid in je situatie geven.

Mijn specialiteit ligt bij het maken van geboortehoroscopen, zeker geschikt voor pasgeboren baby's en hun ouders. 

 

Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen! Wel aan keuze mogelijkheden waar je zelf de verantwoording voor mag nemen. Ook heb je een geweldig mooie horoscoop en je neemt de verantwoording niet, dan verandert er niets. JIJ maakt zelf het verschil.

 

Wil jij weten welke uitdagingen in jouw leven leidend zijn? Laat dan je horoscoop maken

 

Een persoonlijke horoscoop kan ik voor je maken met je exacte geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Indien je niet precies weet, hoe laat je geboren bent, kun je dat navragen op het stadhuis van je geboorteplaats. Bij de uitleg van je horoscoop is een gesprek van drie kwartier inbegrepen. 

 

Elk jaar na je verjaardag kun je een up-date laten maken van het komende jaar. Ik ben gediplomeerd en erkend astrologe. De Praktijk is aangesloten bij de vakvereniging voor Nederlandse Astrologie (AVN).