Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

AVG-beleid

Privacyverklaring Praktijk De Levensbron, Henriette Koks 

 

Je wilt grip hebben op de online sporen die je nalaat en weten wat er met je gegevens gebeurt. Dat vind ik zelf ook logisch, dus ik heb onderstaande privacyverklaring met zorg opgesteld.

 

Bezoek je mijn site, mail je mij of neem je op een andere manier contact met me op, dan ontvang ik persoonsgegevens van je. Het zijn er misschien niet veel, maar ik bewaar en verwerk die gegevens van je wel. Daarom kun je in deze privacyverklaring lezen waarom dat gebeurt, wat er met je gegevens gebeurt en hoe je ze kunt aanpassen of laten verwijderen.
Het is verplicht deze privacyverklaring in begrijpelijke woorden te schrijven, een eis waar ik volledig achter sta. Eigenlijk zou dat voor elk document moeten gelden en in ieder geval voor de zogenoemde kleine lettertjes en de algemene voorwaarden.

 

Ben je jonger dan 16 jaar?
Als je jonger bent dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om mijn website, producten en diensten te gebruiken. 

 

Welke persoonsgegevens verwerk ik?
De Levensbron verwerkt je persoonsgegevens zodra je contact met mij opneemt. Dat kan zijn doordat je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, het contactformulier invult, mij belt of e-mailt of als je bij mij een workshop, training volgt of mij inhuurt als professional.
Dat betekent dat ik een of meer van de volgende persoonsgegevens van je verwerk:
Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Overige persoonsgegevens die je mij geeft in correspondentie en/of telefonisch
Bankrekeningnummer (indien noodzakelijk).

 

Waarom verwerk ik de persoonsgegevens?

Grofweg heb ik twee redenen waarvoor ik je persoonsgegevens nodig heb. De eerste reden is dat ik ze gebruik om contact met je te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld om te kunnen bellen, mailen of post toe te sturen.

Wat doe ik niet met je gegevens?
Ik verkoop je gegevens niet en geef ze niet door aan anderen. Ook gebruik ik ze niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen of om besluiten te nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dat wil zeggen dat ik geen gebruik maak van computerprogramma’s of –systemen waar geen mens meer aan te pas komt.

 

Met welke derde partijen deel ik je persoonsgegevens?
Normaliter ben ik de enige die toegang heeft tot je gegevens. Maar er zijn derde partijen die toegang hebben tot je gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor mij noodzakelijk is om mijn bedrijf goed te kunnen uitvoeren.
Het gaat om de volgende ‘derden’:
De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren (hij is bezig met het instaleren van SSL certificaat) 
De nieuwsbriefsoftware, voor het kunnen verzenden van de digitale nieuwsbrief Joomla

De Kruijf & De Waal adviseurs,accountantskantoor convenantspartij van de Belastingdienst.
Met deze partijen heb ik verwerkersovereenkomsten afgesloten. 

 

Wat doe ik met mijn nieuwsbrief?
Via mijn site kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin informatie, tips en nieuws gedeeld worden. Ik heb in de laatste neiwusbrieven gevraagd je af te melden indien je deze niet meer wilt ontvangen.

Bij nieuwe inschrijvingen krijg je van mij na je aanmelding een extra e-mail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. In deze mail vraag ik je om je toestemming te bevestigen.
Bij elke nieuwsbrief die ik verstuur heb je de mogelijkheid je weer af te melden. 

 

Wat doe ik met cookies? SSL
De Levensbron gebruikt GEEN functionele en analytische cookies.

De site van Coaching De Levensbron is bijna (onder constructie) extra beschermd door het plaatsen van betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Daarnaast is een goede spamfilter geïnstalleerd. Op wat Google verwerkt of verder doet, daar heb ik geen invloed op (wordt op dit ogenblik aan gewerkt). 

 

Hoe lang bewaar ik je persoonsgegevens? 
Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ik je gegevens verzamel.

 

Oftewel:
Heb je je ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Dan bewaar ik je persoonsgegevens zolang je je niet uitschrijft.
Ben je klant of klant geweest? Dan bewaar ik je persoonsgegevens tot twee jaar na het laatste, noodzakelijke, zakelijke contact.
Hebben we om een andere reden zakelijk contact? Dan verwijder ik je persoonsgegevens uiterlijk twee jaar na het laatste contact.

Er is een uitzondering: als ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren. 

 

Hoe beveilig ik persoonsgegevens?
De Levensbron neemt de bescherming van je gegevens serieus en heeft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Natuurlijk kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen.
Neem contact met me op als je gegevens wilt inzien of aanpassen. Ik reageer uiterlijk binnen vier weken op je verzoek, waarschijnlijk sneller, maar ja, ik ben ook wel eens op vakantie of om andere redenen niet goed bereikbaar. 


Heb je een klacht, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens 

 

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Neem contact op met De Levensbron Henriette Koks, Waterlei 288, 7325 GM Apeldoorn
www.delevensbron.org Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-10059297

 

 

 

 

Claudia
De lieve en warme persoonlijkheid, Henriëtte, heeft me inzicht gegeven in een ander deel van mijzelf. Een deel die dat ik lang geleden onderweg ben k...
dinsdag 27 juni 2017

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo