Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

De Helende Reis van Brandon Bays

De Helende Reis (Journey) is anders dan andere methodes, het is een zeer effectief "bewustwordingsproces" van Brandon Bays

 

Zij begon een zoektocht naar haar innerlijk, omdat zij plots aan kanker leed. Het was voor haar noodzaak om de reden te achterhalen. Zij had en heeft de overtuiging dat iedereen een zelfgenezen vermogen heeft. Zij heeft hierover boeken geschreven en ze heeft de Journey-opleiding in de wereld gezet. In het nederlandse De Helende reis methode.

 

De Helende reis is een zelfonderzoek. Een practische methode waarin je met behulp van een gediplomeerde Journey practitioner (te vinden op NVJP)  op onderzoek gaat naar je emotionele of fysieke blokkades of problemen, gedragsproblemen, fobiën, depressies of wat dan ook.

Het kan ook, dat je verder wilt in het leven en je merkt dat iets je tegenhoudt, waardoor je niet volledig in je kracht kunt staan.

Door middel van zelfonderzoek kom je dan bij de onderliggende oorzaak van o.a.: een klacht, ziekte of je algehele ongemak.  

 

In feite kun je de Helende Reis trauma/emotie verwerking noemen, omdat je de onbewust negatieve ervaringen die je hebt opgeslagen in je lichaamscellen, gaat onderzoeken, accepteren en opruimen. Door het opsporen van deze mentale of fysieke blokkades, is het mogelijk deze blokkades op celniveau op te lossen en in vrijheid verder te gaan met je leven. 

 

HOE? 

Je gaat aan de slag met je onderbewuste en daar komt geen zweverigheid aan te pas. Je lichaam is de graadmeter en je lijf liegt nooit! In je cellen zit alles opgeslagen wat je niet of niet volledig uitgewerkt hebt. Het is als het deksel oplichten van een doos waarin je alles heb weggestopt wat te pijnlijk voor je is of was. Tijdens dit onderzoek leer je welke patronen en overtuigingen je ontwikkeling belemmeren.

Door deze aan te gaan, te accepteren en uit te spreken, worden er blokkades opgeruimd die je functioneren in de weg staan. De Helende Reis maakt ruimte om je te kunnen ontplooien, om verbinding te creëren, vreugde te kunnen ervaren, te kunnen accepteren en te vergeven.

 

Je kan het als een spirituele manier zien, want de uitkomst is met geen woorden te beschrijven. Dit dien je te ervaren én tevens is de Helende Reis voor iedereen  anders. Iedereen is uniek, iedereen heeft zijn eigen persoonlijke items die opgeslagen zijn in de lichaamscellen en iedereen doet het op een andere manier. Niemand is hetzelfde!

 

Een Helende Reis sessie vervangt geen reguliere geneeskundige behandelingen! 

 

De Helende Reis laat je ervaren, dat je compassievol en liefdevol voor jezelf kunt zijn

                                                 dat je ontwikkeling en bewustzijn gestimuleerd wordt op al je levensgebieden

                                                 dat je innerlijke en spirituele groei verder ontwikkeld wordt 

   

Hoe zou je leven zijn als:

                                               je meer innerlijke rust kunt vinden

                                               beter kunt slapen

                                               je ziektes kunt bezien en aanpakken wat leidt tot verbetering van je gezondheid doordat je je zelfgenezend vermogen aan kunt spreken

                                               je kunt genieten van je leven zonder al die vervelende gevoelens in je lijf of in je hoofd

                                               je persoonlijke kwaliteiten boven water komen? 

 

Een Helende Reis is misschien wel de mooiste reis van je leven. Je reist naar je diepste 'ik', naar je diepste gevoelens en je laat alles toe wat je tegenkomt. Alle gevoelens en emoties die je in handen van een gediplomeerde Journey practitioner (zie NVJT vakvereniging) goed kunt doorleven en positief kunt herstellen.   

 

De Helende Reis geeft je inzicht in het verleden, om weer te kunnen zijn wie je van oorsprong bent in het NU na de reis: Een mooi mens!

 

Durf je het aan om een afspraak te maken? Bel 06 – 10059297 of kijk op www.delevensbron.org 

 

Wat betreft mijzelf en De Helende Reis:

Tijdens de moeilijkste periode in mijn leven, heb ik kennis gemaakt met de Helende Reis van Brandon Bays. 

Wat een beleving: mijn rouw-, emotionele en fysieke klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik werd door deze ervaring zo geraakt, dat ik besloot om de opleiding te gaan volgen bij Brandon Bays zelf. Het is een intensieve, zelfreinigende en inzichtgevende ervaring.

Deze opleiding heb ik met positief resultaat afgesloten en daarom mag ik me Geaccrediteerd Journey Practitioner noemen.

  

Voor specifieke info over de soorten reizen en voor wie.

 

De Helende Reis is een buitengewoon cadeau aan jezelf.
GEEF jezelf of een ander dit mooie cadeau en onderneem deze expeditie,
die De Helende Reis heet.

 

Yvette Rooding
Ik heb een prachtige helende reis bij Henriëtte ondergaan. Als therapeut is het heerlijk als je ook bij je collega's even zelf onder behandeling...
dinsdag 21 februari 2017

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo