Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Holistische methode

Holisme houdt in dat een persoon als één geheel wordt gezien. Fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch in jou en in je omgeving (privé en werk), vrije tijdsbesteding en voeding (daarvoor kan ik je doorverwijzen, want dat is niet mijn specialiteit).

 

Onverwerkte gebeurtenissen zullen op den duur altijd doorwerken. Bewust of onbewust! Er komen altijd emoties bij kijken. emoties willen gevoeld worden. Altijd. Dit kunnen wij soms niet toelaten op het moment zelf. Soms hebben we een pantser aangetrokken om onszelf te beschermen tegen nog meer pijn.

Uit zelfliefde, al besef je dat misschien niet zo op dat ogenblik.      

Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als de spanning of onverwerkte gebeurtenis(sen) zo groot zijn geworden dat ze opspelen, kan onze innerlijke kracht en vitaliteit niet meer voldoende doorstromen. We praten dan over blokkades in je lichaam. 

Het gevolg is dan, dat je merkt dat je niet  lekker meer in je vel zit en fysieke of emotionele klachten krijgt. Soms zelfs zo erg, dat je (erg) ziek wordt of klachten hebt waar je maar geen vat op kunt krijgen. 

  

Bij mijn behandelingen kijk ik niet enkel naar de vraag of klacht, maar ook naar het gehele beeld van je.

Naast praten, feedback, lichaamsgerichte oefeningen of energetische behandeling, halen we samen méér uit jou én vooral het beste uit jouw naar boven.

Zodat liefde, rust en inzichten kunnen stromen. 

 

Er zijn ook mensen en kinderen die het niet kunnen uitspreken om wat voor reden dan ook (kinderen met down, te jong om te praten, te gesloten e.d.) deze kan ik begeleiden met de luisterkind methode.

 

Er is altijd een manier om je hart te openen. Ik combineer ratio, hart en je emoties met je zelfhelende vermogen. Zodat jij of je kind (weer) vanuit eigen kracht kunt handelen! Deze methode is een prachtige ondersteuningsvorm om je te begeleiden. Respectvol en liefdevol.

Geen enkele methode vervangt reguliere medische zorg. Het is wel een mooie aanvulling.

Mijn begeleiding gaat enkel om wat jij nodig hebt om je goed te voelen.  

 

Hoe zou het zijn aan het einde van het traject als al je vragen, problemen en je mogelijkheden duidelijk zijn?

Hoe ziet je leven er dan uit? Wat zou er verandert zijn ten opzichte van je leven nu?

 

Spreekt mijn manier van begeleiden je aan? Ga je er voor? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op telefonisch 06-10059297 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jettie H.
Wat ik geleerd heb: Het verleden op de rit krijgen is niet enkel eindeloos herkauwen van alles. Ja, ik heb dingen meegemaakt en já, dat was verr...
vrijdag 23 januari 2015

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo