Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Babyhoroscoop

Een baby-horoscoop is altijd uniek en zo leuk!

Mag ik mijn kindje overal mee naar toe nemen, kan ze dat aan?

Waarom wil ze niet slapen op haar kamertje? Dit zijn enkele vragen van ouders die een baby-horoscoop lieten maken.

Met toestemming mag ik deze horoscoop tonen:

GEBOORTEHOROSCOOP VAN Marieke Jansens

 

Waarom wordt jullie kindje op deze dag en deze tijd geboren?

Hier is nooit een wetenschappelijk antwoord op gevonden en er is dus geen antwoord voor te bedenken. Iedereen is uniek in zijn ZIJN, dus zeker ook Marieke. De sterren stonden op het moment van haar geboorte zoals ze op de tekening te zien zijn. Hieraan kan ik veel ontlenen en dat wil ik jullie graag vertellen. 

 

De Zon in je horoscoop stelt je KERN voor: de behoefte om jezelf te kunnen zijn; om je eigen identiteit tot uitdrukking te brengen.

De ascendant staat om 12 uur aan de hemel bij haar geboorte op het dierenriemteken Leeuw en dat is vuur. Marieke zal zich zo laten zien aan de buitenwereld. Vol energie.

Het TEKEN waaronder je geboren bent, geeft je kwaliteiten / kerneigenschappen weer, die je kunt ontwikkelen, je bent wel zelf verantwoordelijk om dit wel of niet te ontwikkelen. Bij Marike is dat het teken: tweelingen.

Naast Zon en Maan staan er in je horoscoop nog 8 andere planeten die jouw eigenschappen, psychologische behoeftes en ontwikkelingsprocessen bepalen.

 

Je horoscoop geeft daarom een veel completer beeld dan alleen je sterrenbeeld.

Ik beschrijf alleen de eerste tijd van jullie baby, want dit is het belangrijkste voor de basis en de binding met je kindje. Er zullen zeker raakvlakken zijn met andere tweelingen, echter er is maar één Marieke met deze standen aan de hemel. Het is een persoonlijke unieke horoscoop speciaal voor Marieke.

 

Bij de geboorte van Marieke staat de zon in het teken tweelingen. De tweeling is verbonden met het lucht–teken en dit betekent dat jullie een lucht-baby hebben gekregen.

Marieke zal wellicht een mooi meisje zijn en zij zal al vroeg contacten maken met anderen. Ze zal de ander al
snel laten glimlachen door haar charmante lach en vriendelijke uitstraling. Waarschijnlijk zal ze een druk, extrovert, beweeglijk, slim, vlug en leergierig kindje zijn en ze zal zeker alles mee willen maken. Kleurige
kleding en Kleurige spullen om haar heen vindt jullie kindje erg leuk.

Dingen in haar mondje stoppen zal ze ook al jong en veel willen doen, alles ontdekken wat er is, ze zal
zeker niks willen missen. Alles is interessant en daardoor zal ze wellicht weleens dingen willen doen, die niet
mogen of kunnen. Ze zal ze dan lekker toch doen!

Marieke zal in haar element zijn, als ze mee mag naar familie en andere gezellige bijeenkomsten. Het is een echt gezelschapskindje en ze zal de nodige aandacht willen; ze wil dan wel in het middenpunt staan.

Als ze alleen gelaten wordt zal ze zich snel gaan vervelen, want alleen is zo saai! Marieke zal zo klein als ze is, een onafhankelijk kindje willen zijn. Zeker een meisje met een duidelijk eigen willetje. Ze wil duidelijk haar eigen ding doen. Eenmaal een doel gesteld, dan zal dat niet veranderen, een doorzettertje, een vastbijtertje: IK wil kruipen, lopen..... Dit vasthouden aan haar willetje kan betekenen dat ze wat minder flexibel met zaken om kan gaan en daarin alleen haar eigen patroon wil volgen. Ze zal wel naar de ander luisteren, echter ZIJ beslist wat er zal gebeuren en niemand anders.

Met praten zou wat langzamer kunnen zijn, wat trager in de manier waarop ze praat.

 

Ouders let vooral op vermoeidheid bij Marieke, want zij zal niet gauw laten merken dat ze moe is en daardoor zal ze snel over haar grenzen gaan. Dit betekent dan uiteindelijk, dat ze niet in slaap kan komen door de ververmoeidheid. Door rustige (klassieke) muziek te laten spelen, zal ze tot rust kunnen komen.

Maak vooral haar kamertje niet al te druk, want ze zal haar rust daar moeten vinden. Wel met kleuren, want
dat zal ze geweldig vinden.

 

De Maan in de horoscoop is leidend: het gaat over je gevoelsleven, je moeder, je behoefte om
je verbonden te weten met anderen en het uiten van gevoelens.

Hoe zal Marieke dit gaan doen? Zij wil graag door haar moeder verzorgd worden en haar veiligheid en geborgenheid willen voelen. Mama is daartoe graag bereid. Zodra mama niet in de buurt is, zal Marieke haar nogal missen en dit op haar manier duidelijk maken.

 

Verder zal Marieke een kindje zijn wat erg gevoelig is, misschien mag je het spiritueel noemen. Als ouders mag dat spirituele gestimuleerd worden, echter zet haar ook met twee voetjes op de grond, dat zal ze nodig hebben. Om haar emotionele belevingen los te laten zal wat moeite kosten. Het is goe om op te letten wanneer zij zich terugtrekt in haar eigen droomwereldje. Op die momenten dat ze gekwetst wordt, zal zij zich wellicht terugtrekken in haar fantasiewereldje en lekker willen dromen. Gevoelsmatig zal Marieke niet zo goed tegen veranderingen kunnen en al zeker niet als die verandering door een ander opgelegd worden.

 

Marieke zal door haar gevoeligheid voelen "wat er in de lucht hangt". Dit kan ze echter niet uiten met als gevolg dat het kindje stemmingswisselingen kan hebben. Als ouders weet je dan niet waarom dat gebeurt, echter innerlijk bij Marike speelt zich veel af. Hoe ga je toch om met gevoel? denkt Marieke, wat moet ik hier mee, wat kan ik ermee? Het zal goed zijn voor Marike om haar vroeg te stimuleren haar gevoelens te uiten.

Veel in de zandbak, met klei werken en haar lichaam zachtjes masseren wil dan helpen om haar tot rust te brengen.

 

De thuissituatie is erg belangrijk voor haar en Marieke zal deze ervaren als harmonieus, liefdevol. Ook dat er veel samen ondernomen wordt. Er is een gezinsverband wat Marieke erg fijn vindt en ze geniet daar enorm van.  

 

Marieke zal wellicht een stabiele gezondheid hebben en daardoor zal ze niet vaak ziek zijn.

Later op school:

Zal ze geliefd worden en zal ze vele vriendjes en vriendinnetjes willen hebben.

Ook zal op de ouderavonden op school waarschijnlijk vaak verteld worden, dat ze veel kletst, moeite heeft met concentreren en moeilijk stil kan zitten. Dit komt dan mede doordat ze alles zo snel begrijpt en zich dan gaat vervelen. Ze zoekt andere bezigheden die ze interessanter zal vinden.

Ze kan wellicht ook vervallen in perfectionisme, doordat ze twijfelt aan zichzelf. Daardoor wil ze alles heel goed doen. Wat ze zal willen laten zien aan de buitenkant is, dat ze sterk is en alles goed kan (daardoor vergeet ze haar gevoelskant).

 

Het zal belangrijk voor haar geestelijke groei zijn, dat ze gestimuleerd wordt om voor zichzelf op te komen in sociale verbanden.

 

Er zijn nog veel meer dingen over Marieke te vertellen, echter vooralsnog is dit voldoende voor jullie kleine
baby. De liefde, school en werk e.d. komen veel later aan de orde.

Geniet vooral van jullie kleine meisje.   

 

 
M. Molens
Enorm bedankt, het was heel waardevol en ik vond dat je me op een heel fijne manier mee op reis nam. Ik kan niet beschrijven wat het me gebracht hee...
maandag 01 februari 2016

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo