Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Lezing Journey Helende Reis

EMOTIES DE MISSING LINK IN FYSIEKE GENEZING!


- lezing door Arnold Timmerman, Middenzaal, 12 november 16.00 - 16:50 uur 
- de NVJP is te vinden op stand 118 

 

Soms heb je als therapeut alles goed gedaan in de behandeling van een fysiek symptoom, maar de behandeling lijkt net niet aan te slaan. Of er is om onverklaarbare redenen sprake van terugval. 

 

De oorzaak komt aan het licht in Journey reizen (voorheen in Nederland ook bekend als ‘De Helende Reis’). Nadat de oorzaak onder de loep is genomen en is verwerkt, gaan de deuren naar de beschikbare fysieke verbeteringen vanzelf open. Journey-practitioners werken daarom hand in hand met andere therapeuten.

De Nederlandse Vereniging van Journey-practitioners (NVJP) heeft internationaal Journey  Journey & seminarleider Arnold Timmerman gevraagd een lezing te geven over hoe emoties de missing link zijn in fysieke en emotionele vrijheid en waarom Journey sessies zo goed samengaat met andere therapieën. Arnold heeft van 2004 tot 2008 fulltime met Journey-grondlegster Brandon Bays rond de wereld gewerkt, waarna zij hem heeft gevraagd internationaal Journey seminars en retraites te geven. 

 

Journey-grondlegster Brandon Bays had al jaren bekendheid opgebouwd als internationaal mind body health expert (o.a. in samenwerking met Tony Robbins), toen een medische diagnose uitwees dat ze een gezwel ter grootte van een basketbal in haar buik had. Dit stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Ze ondervond hoe onverwerkte emoties en ongezonde overlevingsstrategieën ten grondslag lagen aan het gezwel. Haar eigen proces – zonder gebruik te maken van de orthodoxe methoden – werd de basis van het huidige Journey-werk.

De NVJP is de beroepsvereniging voor Nederlandse en Belgische professionals die gecertificeerd zijn om met de Journey-methode te werken. Deze professionals, Journey-practitioners genoemd, staan vermeld op de NVJP -site www.nvjp.nl. Alle NVJP-leden hebben de internationale Opleiding tot Journey-practitioner doorlopen. Voor meer informatie:www.thejourney.com  

 

De NVJP ondersteunt haar leden bij het werken als Journey-practitioner

De NVJP hanteert een beroepscode en biedt een nascholingsprogramma aan. Daarnaast verzorgt de NVJP lezingen en/of workshops bij andere vakverenigingen. Zij hoopt op die manier andere therapeuten een waardevolle aanvulling te bieden in hun werk.

De NVJP wil het beste van alle therapeuten en practitioners verenigd zien ten gunste van de cliënt.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.  

Welkom

 

Jij komt toch ook? 

 

Irma van Zandbergen
Ik heb veel geleerd van Henriëtte met al haar ervaringen met hsp en intuïtie. Ze geeft voldoende en goede voorbeelden en aanwijzingen hoe je je int...
donderdag 10 december 2015

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo