Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Mijn stem

Onze materialistische wereld roept de hele dag.

Weet dat dit slechts de buitenkant van het leven is. Deze manier van leven veroorzaakt op den duur vaak luxeproblemen. Al die hebbedingen zijn zogenaamde zekerheden. Als ik die allemaal heb, dan zien de mensen dat ik rijk ben. Dat ik een groot huis heb. Dat ik een goede baan heb. Dat ik ………. Uiteindelijk zijn dit allemaal schijnzekerheden. Het kan je zó afgenomen worden. Het kan in een flits in elkaar storten. Het kan je zo ontnomen worden. Je kan elke dag ontslagen worden. Ga zo maar door…… niets is zeker. Nu niet en nooit niet. Zelfs je leven niet. Niets! 

Kun jij tegen deze onzekerheid? Wil jij controle over jouw “hebbedingen”?

Uiteindelijk gaat het om je innerlijke roep!


- Heb jij werk dat je doet vanuit je hart?
- Heb jij een liefdevolle relatie? Wil jij je relatie zo verder onderhouden? Je vriendenkring? Wil jij dit vanuit je hart zo voortzetten?
- Wil jij op deze manier met je kinderen omgaan?
- Wil jij zo zorgen voor je naasten?

 

Wat roepen deze vragen bij je op? Komt een vraag rechtstreeks binnen bij je? Knaagt het nu ergens van binnen? 
Dan is dit hét teken, dat er op een dieper niveau iets aan je gevraagd wordt. Dat je iets mag veranderen. Op welk leefgebied dan ook.

De volgende vraag is dan: Durf jij dit toe te laten? Durf jij dit aan te gaan? 


Hoe dan ook vroeg of laat word ook jij geroepen door je innerlijke stem. Die stem roept je letterlijk naar huis. Terug naar jouw oorsprong. Naar je bron. Iedereen noemt het anders, in feite is dit allemaal hetzelfde.

Alles of iets in je schreeuwt, dat het anders mag in je leven! Op één levensgebied of op meerdere levensgebieden.

"Anders, anders" .... (werk, relatie, kinderen, gebied)! Je ware zelf is het dat roept ….. , kom terug naar waar jij ooit voor stond wie je ooit was.
Hoe?

Heel “simpel”! Door jezelf weer te verbinden met wie je ten diepste bent. Helemaal. Ten volle. Terug naar je ongeschonden kind. Naar je zuivere ik, zonder al die overtuigingen. Meningen, oordelen, eisen, vervormingen, patronen, etc. Naar je puurheid, je tevredenheid. Naar je genieten, lachen en spelen. Dat was toen heel gewoon voor je. En nu?


Ergens ging het mis en heb je overtuigingen aangenomen. Evenals patronen aangeleerd om maar lief gevonden te worden. Om maar gezien te worden. Om maar …… 
Die onrustige roep van binnen, is enkel een uitnodiging voor jou! Een uitnodiging om je onrust te onderzoeken. Om jou terug te brengen naar je oorsprong. In je hoofd vind je geen antwoord op die onrust. Echt niet. Daar zitten enkel gedachten. Gedachtes die je bezighouden. Gedachtes die je afleiden. Om je innerlijke stem en onrust te onderzoeken ga je op onderzoek in je binnenwereld. In je onbewuste! Daar vind je jouw oorspronkelijke zuivere bron terug.
Als je die onrust voelt, dan is een Journey reis diep naar binnen een geweldige methode. Je belandt daarna in een innerlijke wereld van rust, liefde, harmonie. In stilte. In liefde met jezelf en met de ander. Met beide benen op de grond. Zoals je ook als kind ooit was.


Ik kan je hierbij een helpende hand reiken door Journey proces(sen), voorheen de Helende reis. Eveneens door middel van Coaching gesprekken die inzichten bieden om terug te keren naar de bron!
Hoor jij het roepen in jou?

 

Ben je zover dat je een Journey aan wilt gaan om terug te kern naar je bron? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

Jellie en Hans
Met veel warmte denken wij terug aan de periode in de nabestaandengroep. De lotgenoten hebben een kracht opgeroepen dat hield ik niet voor mogelijk. I...
woensdag 11 december 2019

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo