Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Kanker

Kanker is een beladen woord.

Kanker is een beladen ziekte! 

Als het je treft staat de wereld stil. Je gedachten gaan met je op de loop. Angst en paniek breken misschien wel uit. Help!  

Dit is allemaal aan de orde en voorstelbaar. 

Je krijgt een bericht en je wereld verandert accuut 180 of 360 graden. 

 

Ik leer je hier op een andere manier naar kijken, zodat je het ziektebeeld kunt accepteren.

Vanuit je innerlijke kracht die IN je zit. Die omhoog kan komen in deze situatie en vandaaruit leer je anders te kijken naar de acceptatie!   

Dat accepteren is niet toegeven aan de ziekte, nee het is aan de slag gaan en nog belangrijker: leren erin te ontspannen. Het is niet de hele dag door werken aan de ziekte, nee, ontspanning is erg belangrijk!   

Ik bied je steun om jezelf anders te bekijken, om je leefomgeving gezond te maken, om jezelf weer sterk te maken. Als jij weer sterk bent, volgt je immuunsysteem.    

 

Nieuwsgierig? 

Neem dan contact met me op    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of bel 06-10059297 

 

 

Een arts die regulier en alternatief met je mee kijkt is Henk Fransen. Hij laat je zien wat je met levensenergie, voeding, behandelingen allemaal kunt doen om je beter te voelen. 

 

 https://www.henkfransen.nl

 

 

 

“Henriette ken ik als een sterk betrokken en warm mens.
Ook in haar werk komen deze kwaliteiten naar voren. Daarnaast heeft ze geweldige professionele vaardigheden. Zij kan mensen helpen om de teugels van hun leven weer in handen te nemen met vertrouwen en bewust van hun levensdoel.
Oude, belemmerende overtuigingen weet zij met speels gemak op te ruimen en in te lossen voor een nieuwe visie op het leven:

Vol optimisme en levensvreugde!
Kortom: bij haar ben je in goede handen”.

Albert Jansen antroposofisch huisarts.

Marga
In december kwam ik bij jou met de klacht angst voor de angst. Dit is de 3e keer dat me dit overkomt. De keren hiervoor ben ik bij het GGZ in behand...
zaterdag 20 april 2013

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo