Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Corona en 5G

Corona en mijn 5G


Ik ervaar rust en ruimte.

Ik merk dat ik makkelijker ben in het zakelijke stuk van regelen en voorbereiden en doorgaan. 

Ik werk, doe daarna mijn ontspanning en merk daarbij op, dat ik langer de tijd neem om te bewegen. Meestal is dat fietsen, want dat vind ik prettig.

Daarna kijk ik weer wat nodig is én waar mijn behoeften liggen. Bijvoorbeeld: eerst eten of eerst nog voorbereiding voor de sessies van morgen op orde maken.


Dus vooral die rust en ruimte ervaar ik meer en meer.

Ik voel me tevens een dankbaar mens, bevoorrecht zelfs. 

Ik heb vele klanten, mijn overvloed komt van alle kanten aangewaaid en ik ben zeer dankbaar voor mijn gezondheid (en die van mijn liefies)!

 

Hoe het er volgend jaar uit ziet? (daar maken velen zich druk om), dat zie ik dan wel. Volgend jaar is toekomst! Vooralsnog ben ik dankbaar voor wat er NU is! Hier! 

Ik (en niemand!) kan de toekomst maken of voorspellen of onder controle krijgen. 'Het' laat zich zien tegen die tijd. 

 

En daarnaast weet ik, hoor ik en ben ik ervan overtuigd, dat deze onzekere en onduidelijke periode veel impact heeft op oude thema’s bij velen.

Zeker als je in een spiritueel proces zit van ontwaken. Dan word je keer op keer getriggerd en getest in je gevoelens en emoties (angsten, verdriet, twijfels ….) EN deze ontvouwen zich om opgelost te worden. Hoe lastig soms ook! 

 

Waarom twijfel jij over je baan? Over je relatie? Over de opvoeding die jij gehad hebt en die je nu zelf aan je kinderen geeft, etc.?

Er zijn zoveel gevoelens die spelen in deze roerige tijd met beperkingen.
Daarin begeleid ik jou graag, want dat is mijn vak en expertise ?? en niet te vergeten mijn missie. 

 

Ik vind het iets om enorm dankbaar voor te zijn dat ik jou mag begeleiden in het diepste van je ziel! Dat is mijn missie voor het leven!

 

En INZICHT is UITZICHT!!! 

 

Dat is mijn Corona ervaring en daardoor is MIJN 5G netwerk:
1) Gezondheid
2) Geluk
3) Geliefd
4) Gemak
5) Genot 

 

Wil je meer informatie over wat ik doe? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

 

Mevr. van Z.
Na het overlijden van mijn zoon, ben ik gaan lezen en lezen over zelfmoord. Maar wat mij vooral hielp, waren de persoonlijke verhalen van nabestaanden...
maandag 11 november 2019

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo