Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Het beste uit jezelf halen deel twee

Haal jij het beste uit jezelf?

Dit kan zowel gaan over jezelf als persoon in de privé sfeer als over jou als persoon in werkverband. 

Wie ben je? Wat wil je? Wat motiveert je? Wat zit er allemaal in je?

 

Ieder van ons heeft vele mogelijkheden. Ieder is UNIEK! Soms zie je je eigen mogelijkheden en/of kansen over het hoofd omdat er andere dingen spelen in je leven. Of omdat je zelf denkt dat je het niet hebt, of die kans of mogelijkheid niet hebt of niet verdient of iets niet kunt. 

Weet dan, dat je veel IN je hebt en dat wacht om ontdekt te worden!  

 

Als coach en astrologe kan ik je laten zien welke mogelijkheden je allemaal in je hebt. Aan de hand van je persoonlijke geboortehoroscoop worden vele dingen duidelijk. Een horoscoop ligt niet vast, het geeft richtlijnen aan EN jij bent de persoon die mag beslissen wát ermee te doen. Ookal staan de sterren nog zo sterk, als jijzelf de verantwoording niet neemt (of kunt nemen) voor dát wat er op je ligt te wachten, dan gebeurt er niets.

Jammer en spijtig!

 

Bij de tekening leg ik uit wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn en wat je leerpunten zijn.

Aan jou om te kijken wat jij ermee wilt doen!

 

Er zijn geboortehoroscopen, baby-horoscopen, jaarhoroscopen die elk ingaan op dát wat er speelt. Op dat waar je misschien mee worstelt EN wat er geweldig goed zal lopen dit jaar.  

Ik doe niet aan voorspellingen! Het is ieders verantwoording om zijn/haar eigen aktie te ondernemen en niet afwachtend te gaan zitten tot iets wel of niet gebeurt.

 

Door een horoscoop te bekijken, kom je te weten wat je talenten zijn die aangeboren zijn, welke je kan ontwikkelen en welke je doel kunnen dienen. Kortom uitzoeken waar je hart blij van wordt.

 

Het zijn thema's die je enorm kunnen bezighouden terwijl de ander overduidelijk ziet, wat je in je hebt. NU jij nog!

 

December is de horoscoop aanbiedingen maand en krijg je een horoscoop en een gesprek voor samen 100,00  euro. Grijp die kans voor het nieuwe jaar 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Anoniem i.v.m. werkgever
Ik ben in een fikse burn-out terecht gekomen en totaal opgebrand. Het is er de laatste jaren gewoon ingeslopen, onbewust heeft het al mijn energie ver...
dinsdag 08 maart 2016

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo